Provjerite to u Mjesecu zdravog osmijeha na besplatnom pregledu zuba i desni vašeg ljubimca.

{xtypo_rounded1}

Mjesec zdravog osmijeha

1. 3. 2010. – 31. 3. 2010.

{/xtypo_rounded1}

ped_slike-1

Zdravlje zuba i desni uzima sve veći danak u općem zdravstvenom stanju pasa. Čak 4 od 5 pasa iznad tri godine starosti pati od bolesti zuba i desni, a svega 5% vlasnika svjesno je kako bi njihov pas mogao imati taj problem. Zato u Mjesecu zdravog osmijeha Pedigree® za vašeg ljubimca organizira besplatan pregled zuba i desni kod registriranih veterinara. Ove godine pregled se obavlja u čak 70 veterinarskih ambulanata, a osim temeljite kontrole zuba i savjeta o oralnoj higijeni vašeg psa nagrađujemo i prigodnim poklonom. Zajedno s vama i brojnim veterinarskim ambulantama koje su se odazvale akciji Mjesec zdravog osmijeha pokušat ćemo smanjiti učestalost bolesti parodonta, a time neposredno utjecati i na smanjenje drugih bolesti pseće populacije.

ped_slike-2

Kako do besplatnog pregleda?

Besplatan pregled možete obaviti u dva jednostavna koraka:

1. otiđite na www.pedigree.com.hr i provjerite na popisu veterinarskih ambulanata u kojoj vama najbližoj možete obaviti besplatan pregled zuba i desni

2. nazovite ambulantu te dogovorite datum i vrijeme pregleda*

Iskoristite ovu priliku i dovedite svog ljubimca na besplatan pregled te se posavjetujete sa stručnjacima o pravilnoj njezi zuba i desni.

zajednicka

Pravilno održavanje oralne higijene kod pasa očituje se u svakodnevnom čišćenju zuba i desni, a danas kada osim četkica za ljubimce imamo i grickalice koje osim što su ukusne, učinkovito otklanjaju zubne naslage, taj posao ne predstavlja nikakav problem vama, a ni vašem ljubimcu. Vašeg ljubimca u sklopu akcije nagradit ćemo Pedigree® DentaStixomTM koji svojim jedinstvenim oblikom i teksturom temeljito čisti zube i desni, a redovitim korištenjem smanjuje nastajanje zubnih naslaga čak i do 80%. Brinite se o zdravlju zuba i desni svog ljubimca, dovedite ga na besplatan pregled i jednom dnevno čistite njegove zube DentaStixomTM.

www.pedigree.com.hr