Razno

pseci_geni.jpgRječnik genetskih pojmova

pas-protiv-automobila-mala
Prema najnovijim istraživanjima znanstvenika (iako nam nije jasno kako su uopće došli do toga da bi takvo jedno istraživanje trebalo biti super ideja) psi imaju veću emisiju ugljičnog dioksida od automobila.

izlozba-pasa-u-madarskoj.jpgNa najvećoj europskoj izložbi pasa, svoj izgled, ali i umijeće, imat će priliku pokazati više od 15 000 pasa iz svih dijelova Europe.

dalmatiner.jpg
Razmišljate li kako nazvati psa, a ne biste željeli neko već ''istrošeno ime'' kao ''Rex'' ili ''Rocky'', pročitajte listu ovih neobičnih imena.

jedini-spomenik-psu-u-zagrebu-mala
Pas je dolutao dok se gradio Oktogon i poginuo je u borbi s razbojnicima. Sagrađen mu je spomenik, no do njega se ne može doći

Sretniji vlasnici kućnih ljubimaca posjeduju i komadić vrta oko kuće. Neki će u vrtu zasaditi samo travu i pokoji cvijet, dok će se drugi odlučiti na pravu poljoprivredu uz koju idu i razno razna sredstva za zaštitu biljaka.

oprastanje-od-psa-mala
Nakon gubitak kućnog ljubimca nemojte zatomiti svoju tugu, plačite i naučite se nositi s njom, a pomoć vam mogu i sve uspomene koje ste zajedno stvarali

pas-fitnes-prijatelj-mala
AKO već dulje tražiš dobru izliku da nabaviš slatkog čupavog ljubimca, ovo je izvrsna vijest za tebe

labrador_vee_konope5.jpgLabrador veže brodove

pas-lovi-rep-mala
ZNANSTVENICI tvrde kako opsesivno-kompulzivni poremećaj nije rezerviran samo za ljude. Stoga, ako vaš pas lovi vlastiti rep ili grize šapice, moguće je da boluje od spomenutog poremećaja.

Prije nego li novo štene stigne u vaš stan, pripremite mu ležaj, odredite njegovo mjesto u novom domu. Pripazite da ne bude smješteno na propuhu ili u neposrednoj blizini izvora topline, iako je štenetu najvažnije od svega da vas vidi, da je u vašoj blizini, dakle da nije samo.

labrador_wide.jpg

 

Pas koji se previše radovao