Razno
udomi-me.jpgDragi moji prijatelji, poznanici i svi ljudi dobre duse i volje, pomozite nam!
 
Ova prekrasna kujica je ostavljena ispred nase zgrade. Ima oko 4 mjeseca, mazna je i privrzena, slatka do boli i posve sama na ovom svijetu.
 
Nismo je imali srca ostaviti da je zgazi auto dok unezvjereno trci za ljudima s nadom u ocima i privremeno smo je uzeli i sada ju muz cuva u stanu od mojih roditelja, dok su oni na putu, a ja sam sama sa nasom malom bebom. Mi imamo svog peseka i, sto je puno veci problem, tu nasu malu bebicu od par mjeseci i ne mozemo je uzeti, jer sam ja sa bebom uglavnom sama i mislim da vam je svima jasno da to nikako ne mogu.
 
Prosirite vijest i pomozite da nadjemo nekoga tko ce je prigrliti i dobiti time prelijepog i milog psa. Mi smo spremni osigurati cijepljenje i sterilizaciju, dakle treba je samo uzeti i voljeti. Ocajni smo, jer od sutra nemamo sto sa njom, nego vratiti je na cestu. Preklinjem vas, pomozite!! :(. Nije nuzno da ste iz Zagreba, mi cemo je dovesti i drugdje u Hrvatsku ako treba, samo joj se smilujte i , ako nista, prosirite ovaj mail svima, svima, svima....negdje ju mozda ceka njena sreca i spas.....
 
Nasi brojevi 098-9830038 i 098-1747627
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Ida i Goran