Tara - Labrador Retriver

O meni

o-meni.jpgIme mi je Tara. Ja sam crni labrador retriver. Rođena sam 21.03.2004. godine u Zagrebu. Mama mi se zove Kira a tata Ash. Naša mamica je bila jako vrijedna i oštenila je 6 crnih i 3 smeđa psića. Ja sam bila zadnja, a duplo veća od ostalih. Dok smo malo porasli ostala sam najveća i najživahnija pa je to valjda privuklo moje vlasnike da baš mene izaberu.

Opširnije...

Odrastanje

odrastanje.jpgOvdje su neke od mnogobrojnih slika u kojima sam u glavnoj ulozi

Opširnije...

Roditelji

roditelji.jpgNešto o mojoj mami i tati, te njihove rodovnice.

Opširnije...

Prijatelji

prijatelji.jpgMoje najdraže pseće društvo.

Opširnije...

Labrador retriver - povijest

labrador-povijest
Labrador retriver je sigurno s Labradora, zar ne? E pa nije. Prema svim saznanjima, labrador potječe s Newfoundlanda. Moguće je da je naziv dobio prema zemljopisnoj povezanosti, budući da se Labrador nalazi sjeverozapadno od Newfoundlanda,a njegovi tokovi se spuštaju na istočnu obalu otoka.

Opširnije...

Labrador Retriver

labrador-retriver.jpgLabrador retriver je poznat još i kao "kralj svih retrivera", labrador retriver uvjerljivo dominira medu svim pripadnicima svoje skupine.
Činjenica je ,da kada se želimo informirati o labrador retriveru na našem jeziku ne možemo naći niti jednu napisanu knjigu. Labrador retriver je zahvaljujući svojim osobinama koje ćemo navesti u narednim redovima u posljednjih 25 godina osvojio srca ljudi diljem svijeta,pa tako, i kod nas mu popularnost iz godine u godinu raste. Jedna je od najpopularnijih rasa u Velikoj britaniji, a u SAD-u i Francuskoj je pasmina broj 1.
Navedimo i taj podatak da se u SAD-u godišnje ošteni 160.000 štenadi labrador retrivera,a primjera radi, njemačkih ovčara 50.000.

Opširnije...

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači