Njega psa

U borbu s buhama izvrsnim sredstvom i znanjem

PR-VET-malaS buhama se možemo boriti samo odličnim sredstvima, zar ne? No to nije sve . Kako bi u tome bili uspješni potrebno je poznavati nešto o njihovom životu. Moramo znati da buhe žive na psima i mačkama, a u njihovom nedostatku i na drugim životinjama i čovjeku.

Opširnije...

Njega dlake

njega-dlake.jpg Vrlo je važno kada njegujemo dlaku psa. Primjerice, dlaku pudlice treba podšišati svaka 2 mjeseca. Osim toga, psa treba redovito četkati tijekom zime, kada dlaka  treba biti prikladno podšišana kako psu ne bi bilo previše hladno... 

Opširnije...

Pribor za njegu

pribor-za-njegu.jpg Svakom je psu u najmanju ruku potrebna vlastita četka i češalj. Četke se dijele na obične četke, pseće rukavice i grebenalje...

Opširnije...

Kako okupati psa?

kako-okupati-psa.jpg

ZAGREB - Potrebno je održavati higijenu vašeg psa, što znači redovito ga kupati i četkati.

Ako je pas veći preporuča se to učiniti vani- na otvorenom, ali ako ste vlasnik male pasmine možete to učiniti i u kadi. Izbjegavajte gumene kadice jer psi imaju oštre nokte i lako će probušiti gumu.

 

Opširnije...

Treba li pse kupati?

Ponegdje još uvijek prevladava mišljenje da pse ne treba kupati, jer je to štetno. Neki opet misle, da je to potrebno činiti samo jed­nom godišnje. Koža psa ne pod­nosi lužnate šampone, a nikako ako ih koristimo prečesto.

Opširnije...

Redovita njega čuva zdravlje pasa

redovita-njega.jpgSvi koji ih imamo znamo, a oni koji ih žele ili su ih tek nabavili moraju naučiti da je održavanje higijene psu potrebno koliko i nama. Osnovnu brigu pas je u stanju voditi sam o sebi, no u jednom dijelu održavanja čistoće morat ćemo mu pomoći i mi.

Opširnije...

Katalog uzgajivačnica

katalog-uzgajivacnicaDa bi upisali uzgajivačnicu u katalog jedini uvjet je da morate biti registrirani. Registracija je besplatna.
Ovdje možete upisati uzgajivačnicu sa svim podacima i slikama.

Oglasnik

ikona-za-oglasnikNudimo Vam uslugu besplatnog upisa u oglasnik uz obaveznu registraciju koja je besplatna.
OVDJE možete upisati oglas za prodaju, potražnju, poklanjanje psa ili usluga vezanih za pse te opreme za pse.

Get Adobe Flash player

Riječ stručnjaka

ikona-za-rjec-strucnjakaStručnjaci iz svih dijelova kinologije pišu o njezi pasa, o bolestima, o odgoju pasa, o handlanju ...
OVDJE možete pročitati navedene tekstove.

VauVau ekipa

ikona-za-vauvau-ekipuVauVau ekipa je aplikacija slična Facebooku. Možete objavljivati slike, video i dr.
Jedini uvjet je da morate biti registrirani a registracija je besplatna. OVDJE možete vidjeti kako to izgleda.

Mini Reklame - Uzgajivači