Grooming psa

grooming-psa-mala
Danas ćemo vam približiti osnovne pojmove o zanimanju koje je sve traženije i sveprisutnije kod nas , a jednostavno se zove «frizer za pse» ili «dog groomer».

sapa-psa-mala
Vrlo je važno da šape Vašeg psa budu čiste, zbog toga što psi nisu svjesni toga gdje hodaju.

svakodnevno-uredjivanje-psa-mala
Kako biste održali kontinuiranu brigu o zdravlju Vašeg ljubimca, bitno je da provodite "dnevne preglede", kako biste se uvjerili da je Vaš pas u dobroj kondiciji i dobrog zdravlja bez ikakvih nepravilnosti.

lista-njege-mala
Otmjenija frizura ili skupa kupka natjerat će vlasnika ljubimca da posegne dublje u džep.

alat-za-njegu-psa-mala
Njega psa bi psu trebala biti ugodna, a ne mu nanositi bol, no pogrešan alat može prouzročiti bol i dugotrajno oštećenje dlake, čak i ako to odmah ne primijetite.

problemi-sa-sapama-mala
Postoje neki očiti problemi sa šapama koje pas može iskusiti, u zavisnosti od terena, dok drugi problemi nisu toliko očiti.

cetkanje-psa-mala
Općenito govoreći, psi s duplom dlakom se puno linjaju. Mnogi se linjaju dvaput godišnje, a linjanje svaki put traje oko mjesec dana.

uredjivanje-psa-mala
Znanje kako propisno njegovati psa je nužno potrebno, ne samo kako biste osigurali divljenja vrijedan izgled psa, već i dobro zdravlje Vašeg krznenog prijatelja.

cinjenice-o-psecim-sapama-mala
Pseće šape služe kao podloga za hodanje, te pomažu smanjiti trenje.

obavezna-njega-psa-mala
Slično kao kod ljudi, pseća dlaka umire i ispada i ako se o njoj ne brine propisno zaprlja se, ponekad se koža ospe, a dlaka izgubi sjaj i dobije neugodan miris, pa tako pas postaje nesretan i neugodan oku.

profesionalni-grooming-mala

Postoje ljudi koji vole uređivati svoje ljubimce, no postoje i oni koji bi definitivno trebali koristiti usluge profesionalaca.