Zanimljivosti
Dobro, možda ne baš doslovno, no zaista se ponekad čini kako se psi smiju kada se zabavljaju.
Ipak, jedno je sigurno-psi će vam sa sigurnošću pokazati kada su sretni. Mašu repom kao da žele poletjeti s poda i mrdaju guzom koja kao da se pomiče sama od sebe!
Bez obzira koliko ste ponekad zaposleni, važno je uvijek kvalitetno provoditi vrijeme sa psom u vašem životu. Malo zabave pomaže učvrstiti vezu sa vašim psom i olakšava svakodnevni stres.
Onda, što ćemo danas raditi? Pobrinite se da napravite sve od navedenog s vašim malim strojem za kakicu.

1. Lezite na pod i kotrljajte se. Vaš će pas biti s vama za trenutak. Psi vole kada se spustite na njihovu razinu.
pas-se-smije1
2. Izmislite barem 5 novih nadimaka za svog psa i zovite ga njima glupavim tonom glasa. Time nikako nećete propustiti zbunjeno naginjanje glave vašeg psa pred tolikim idiotizmom ljudi. Postoje deseci blesavih nadimčića.
pas-se-smije2
3. Kilometarska šetnja. Neće biti sretnijeg psa od onoga koji je bio u super dugoj šetnji. Ako vaš pas ne podnosi uzicu najbolje, odite negdje gdje će moći biti slobodan i dobro se istrčati. Ništa ne može bolje zadovoljiti psa nego kada može njuškati sve te tako uzbudljive mirise.
pas-se-smije3
4. Iako je to već rečeno, valja ponoviti-sirove mesnate kosti, to je ono što će psa učiniti najsretnijim na svijetu. Nabavite veliku kost i vaš će pas biti u žvak-žvak raju. Na taj način također dobivate malo dodatnog mira, dok kost polako nestaje.
pas-se-smije4
5. Fotografirajte. Odlično je ispucati par snimaka na vašeg psa da ih možete kasnije proučavati. Na to će se vaš pas nasmiješiti, jer zna da će se maknuti iz kadra onog trena kada ga pokušate uslikati!
pas-se-smije5

Izvor: Dogcentral.info